Terug

Zwenkwielen voor buiten

Zwenkwielen voor buiten nodig? Ideaal voor bloembakken, BBQ-tafels en andere buitentoepassingen. Ontdek ons ruime aanbod buiten zwenkwielen.

Zwenkwielen voor buiten

Zwenkwielen voor buiten

Het grootste online aanbod wielen voor uiteenlopende toepassingen vindt u op WielenOutlet. Naast wielen voor binnen zoals meubelwielen en bureaustoelwielen bestaat ons assortiment ook uit vele zwenkwielen voor buiten. Of u nu op zoek bent naar wielen voor uw bloempot, buitentafel of BBQ; bij ons vindt u altijd het juiste buiten wiel voor uw situatie!

Welk buiten zwenkwiel voor welke ondergrond?

Zwenkwielen zijn er in vele soorten en maten. In ons assortiment hebben we buiten zwenkwielen van 50mm tot 250mm. In principe geldt hoe groter het wiel, hoe makkelijker het rolt. De keuze van het juiste buiten zwenkwiel, hangt vooral af van op welk type ondergrond het wiel gebruikt gaat worden. We hebben onder andere rubber wielen, nylon wielen en PU wielen. Gaat u de zwenkwielen veel gebruiken op oneffen ondergronden zoals klinkers en trottoirs? Kies dan voor rubber of PU wielen. Rubber wielen overwinnen moeiteloos hobbelige ondergronden en drempels. Wanneer de rubber wielen veel stil komen te staan kijk dan ook naar het type rubber. Wielen van gerecycled rubber zijn vaak goedkoper maar kunnen afvlakken bij langdurig stilstaan. Daarentegen komen wielen van elastisch natuurrubber wel weer terug in vorm. Daarom adviseren we natuurrubber wanneer de wielen slechts sporadisch worden gebruikt. Bent u op zoek naar wielen voor uw buiten bloembak die vrijwel altijd op dezelfde plaats staat? Dan kunt u ook kiezen voor nylon wielen. Nylon wielen zijn keihard en blijven rond. Hierdoor blijven ze altijd soepel rollen. Ook wanneer u de bloempot slechts een paar keer per jaar verplaatst om bijvoorbeeld de stoep te vegen.

Het ideale weersbestendige wiel

Zwenkwielen die buiten gebruikt worden zijn onderhevig aan weersinvloeden. Het ene wiel is meer weersbestendig dan het andere wiel. Het meest geschikte wiel voor natte (buiten)omgevingen zijn RVS wielen. In ons assortiment vindt u RVS wielen met een nylon, PU, en rubber loopvlak. Nylon RVS wielen zijn ideaal voor uw meubelset dat veelal op dezelfde plek staat. Voor PU en rubber RVS wielen geldt ook hier dat ze geschikt zijn voor veelvuldig gebruik op ongelijke ondergronden.

Buiten zwenkwielen voor de BBQ

In ons aanbod zwenkwielen voor buiten ontbreken ook zeker geen BBQ wielen. Het meest populaire BBQ wiel is het volledig zwarte buiten wiel. Dat is natuurlijk niet voor niks. De zwarte kleur is trending, ook voor gebruik buiten. Daarbij past zwart ook perfect bij de meeste BBQ’s en bijbehorende meubels.

Zwenkwielen voor buiten kopen bij WielenOutlet

Wielen bij WielenOutlet bestellen is altijd de juiste keuze. Door onze grote voorraad kunnen wij wielen voor uiteenlopende toepassingen snel leveren. Daarnaast zijn al onze wielen scherp geprijsd. Zo shopt u bij ons zwenkwielen voor buiten voordelig én heeft u ze snel in huis.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops