Terug

Handige wielen voor in de tuin

  • Friday 13 / 12 / 2019 0
Handige wielen voor in de tuin

In de tuin kunnen wielen nog eens goed van pas komen. In de tuin wilt u natuurlijk niet met dingen gaan schuiven. Dat beschadigt uw tuintegels en die zijn al duur genoeg! Deze wilt u natuurlijk graag mooi houden. Met wielen onder uw tuinmeubilair kunt u alles makkelijk verschuiven, zonder dat het u veel moeite kost of het uw tegels beschadigt. Maar wielen kunnen nog veel meer handige toepassingen hebben in de tuin. Wij vertellen u daar in dit artikel graag meer over!

Wielen voor onder uw tuinmeubelen: tafels, stoelen en banken

De meest voor de hand liggende toepassing voor wielen in de tuin zijn natuurlijk zwenkwielen voor onder uw tuinmeubelen. Als er bijvoorbeeld veel mensen komen eten, dan is het prettig om de tafel te kunnen verplaatsen zodat iedereen eraan kan zitten. Een tuinstoel aanschuiven is met wielen ook een stuk makkelijker! En schijnt de zon nog net in dat ene hoekje in de tuin waar u graag nog van wilt genieten, dan rolt u uw tuinstoel gemakkelijk die kant op! Ideaal dus. Voor uw tuinstoel, tuintafel of andere tuinmeubelen kunt u kiezen uit onze verschillende meubelwielen.

Wielen voor uw plantenbakken in de tuin

Wielen kunnen ook erg bruikbaar zijn voor onder uw plantenbak in de tuin. Soms is het gewoon prettig om de boel even om te gooien of is het nodig om uw plantenbakken te verplaatsen. Wanneer u grote plantenbakken heeft, kunnen deze natuurlijk erg zwaar zijn. Zeker wanneer de plantenbakken van steen zijn. Maar ook wanneer u plantenbakken van kunststof heeft, is het erg zwaar om deze zonder wielen te verplaatsen. De aarde die in de potten zit, is natuurlijk ook erg zwaar. Voor deze plantenbakken kunt u ook meubelwielen gebruiken. De enkele meubelwielen kunnen 40 kilogram dragen. Wanneer dit te weinig is, kunt u ook kiezen voor dubbele meubelwielen die een gewicht van maximaal 150 kilo kunnen dragen.

Wielen voor onder de BBQ

Heeft u al zin om deze zomer lekker te gaan barbecueën met vrienden of familie? Wie niet! Het is dan wel zo fijn als u de barbecue zo uit de schuur of garage kunt halen. Tijdens de BBQ toch ineens een buitje? U rijdt de BBQ dankzij de handige wielen zo even onder uw overkapping of parasol! Of u nu een kleine houtskool BBQ heeft of een grote gasbarbecue, overal kunt u wielen onder zetten. Ook hierbij is het belangrijk dat u op het gewicht let, zodat u wielen koopt die het gewicht van uw BBQ ook echt aan kunnen. U kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor onze zeer elastische zwarte zwenkwielen. Deze zijn overigens ook erg geschikt voor uw tuinmeubelen! Let er daarnaast ook altijd op of u goed wilt kunnen manoeuvreren of draaien, zodat u de juiste combinatie aan bok- en/of zwenkwielen kiest. Wij adviseren u hier graag over.

In de tuin werken met een kruiwagen

Moet er nog wat gebeuren in de tuin? Gaan er bijvoorbeeld wat oude tegels uit en nieuwe tegels in? Of gaat u een struik of boom snoeien? Dan gaat u natuurlijk aan de slag met de kruiwagen. Niets is zo vervelend als een lek kruiwagenwiel. Daarom kunt u bij ons terecht voor lekvrije kruiwagenwielen die alles doorstaan!

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops