Terug

Lijm en kit

Lijm en kit zijn essentiële materialen voor het verbinden, repareren en afdichten van verschillende oppervlakken en materialen. Ontdek ons uitgebreide assortiment hoogwaardige lijmen en kit van topmerken zoals Bison en Den-Braven Zwaluw.

Filters

Lijm en kit

Lijm en kit

Bent u op zoek naar hoogwaardige lijm en kit voor uw projecten? Zoek niet verder! Naast een uitgebreid aanbod zwenkwielen en bokwielen, vindt u bij ons ook een divers assortiment aan lijm en kit. Bij het uitvoeren van renovaties, reparaties of constructies is het selecteren van de juiste lijm- en kitproducten van cruciaal belang voor het behalen van duurzame resultaten. Wij bieden een breed scala aan hoogwaardige lijmen en kit van topmerken zoals Den Braven - Zwaluw en Bison.

Verschillende soorten lijm voor diverse toepassingen

Binnen onze collectie lijmen bieden we een divers aanbod om aan al uw hechtingsbehoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een stevige constructielijm voor zware toepassingen of een sneldrogende secondelijm voor kleine reparaties, wij hebben het allemaal. Ontdek onze verschillende categorieën lijm, waaronder:

  • Constructielijm: Perfect voor het verlijmen van materialen zoals hout, steen en metaal in zware constructietoepassingen.

  • 2 Componenten lijm: Een krachtige optie die een duurzame en structurele hechting biedt door twee componenten te mengen voor gebruik.

  • Universele lijm: Een veelzijdige keuze die geschikt is voor een breed scala aan materialen en toepassingen, waardoor het ideaal is voor dagelijkse reparaties en ambachtelijke projecten.

  • Secondelijm: Sneldrogend en sterk, perfect voor snelle reparaties en het verlijmen van kleine onderdelen.

  • Reparatielijm: Specifiek ontworpen voor het herstellen van gebroken voorwerpen en het vastzetten van losse onderdelen, voor duurzame resultaten.

Ongeacht de omvang of complexiteit van uw project, u kunt vertrouwen op onze hoogwaardige lijmen van merken als Den Braven en Bison voor sterke verbindingen en duurzame resultaten.

Veelzijdige kit voor afdichten en beschermen

Kit is een veelzijdige pasta-achtige substantie die uitstekend geschikt is voor het afdichten van voegen, scheuren en naden. Of het nu gaat om het kitten van een badkamer, het afsluiten van ramen of het repareren van een lekkage, onze hoogwaardige kits bieden een waterdichte en luchtdichte barrière op verschillende oppervlakken zoals glas, keramiek, tegels en metselwerk. Ontdek onze verschillende soorten kit:

  • Acrylaatkit: De meest gebruikte kit. Acrylkit is ideaal voor het afdichten van onder andere kieren, voegen en scheuren in diverse materialen zoals hout, metselwerk, en beton.

  • Siliconenkit: Uitstekend geschikt voor vochtige omgevingen zoals badkamers en keukens, biedt een waterdichte en schimmelbestendige afdichting op diverse materialen zoals glas, tegels en kunststof.

  • Montagekit: Sterke en duurzame hechting, geschikt voor het monteren van zware voorwerpen zoals kozijnen, plinten en panelen op verschillende ondergronden zoals beton, steen en hout.

  • Universele kit: Veelzijdig inzetbaar voor diverse toepassingen, biedt een goede hechting en afdichting op verschillende materialen en ondergronden, zowel binnen als buiten.

  • Rubber seal: Speciaal ontworpen voor het waterdicht afdichten van naden en kieren in zowel binnen- als buitentoepassingen.

Lijm en kit kopen

Bij het uitvoeren van bouw-, renovatie- of reparatiewerkzaamheden is het selecteren van hoogwaardige lijm- en kitproducten van essentieel belang voor een succesvol resultaat. Met een uitgebreid aanbod van lijm- en kitvarianten bieden wij de oplossingen die u nodig heeft om elk project tot een succes te maken. Of het nu gaat om het verlijmen van materialen of het afdichten van naden, onze lijm en kit producten garanderen duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops