Terug

Boost uw interieur met vintage wielen onder uw meubels!

Boost uw interieur met vintage wielen onder uw meubels!

De vintage look is helemaal hip, ook in huis. Heeft u nu geen zin om nieuwe meubels te kopen maar wel toe aan wat nieuws in de huiskamer? Of bent u op zoek naar meubelen op wielen maar kunt u deze maar niet vinden, of vindt u ze niet mooi? De oplossing is natuurlijk om meubelwielen te kopen! Kies dan meteen voor een unieke look die je woonkamer een boost geeft, en kies voor vintage wielen. In deze blog leggen wij u precies uit wat u ermee kunt en hoe u ze onder uw meubelen plaatst.

Vintage metalen wielen voor de salontafel

Onze vintage wielen zijn uitermate geschikt voor onder de salontafel en kasten. U geeft uw salontafel zo binnen een handomdraai een nieuwe uitstraling; het lijkt een compleet ander meubel geworden!

Ze zijn eenvoudig zelf te monteren en door onze snelle levering – Voor 16.00 uur bestelt = Vandaag verzonden -  kunt u morgen al aan de slag.

Stalen vintage wielen met een industriële look

In veel moderne huiskamers vindt u tegenwoordig een industrieel interieur. Vaak wordt hierbij staal gecombineerd met hout, wat zorgt voor een warme maar toch industriële uitstraling. Onze stalen vintage wielen hebben een roestige look maar zijn in iedere kleur te verven. Ze zijn namelijk niet verzinkt, waardoor dit heel makkelijk gaat. Veel mensen kiezen ervoor om de wielen mat zwart te spuiten, wat er prachtig uitziet, zeker wanneer uw meubelen al gemaakt zijn van zwart staal in combinatie met hout. U kunt er ook voor kiezen om de vintage wielen te laten roesten. Zijn ze voldoende naar uw zin geroest, dan kunt u ze behandelen met een speciaal middel dat het roestproces stopt, zodat uw stalen vintage wielen er hetzelfde uit blijven zien.

Vintage zwenkwielen en bokwielen

Wanneer u een KWETSBARE VLOER heeft, raden wij echter wel aan om de vintage wielen vast te zetten zodat deze niet kunnen draaien; ook kunt u dan het beste kiezen voor bokwielen die dus niet draaien. Ook kunt u een viltje plakken op de plek waar het wiel de vloer raakt om eventuele beschadigingen te voorkomen. Hoe u dit doet kunt u op dit filmpje zien.

Vintage wielen monteren

Bij ons vindt u vintage wielen met verschillende montage-opties. Wanneer de wielen op hout gemonteerd moeten worden, kunt u het beste kiezen voor montage met houtdraadbouten of slotbouten. Dit kan toegepast worden op wielen met een topplaat die voorzien zijn van 4 gaten of één gat. Wanneer het wiel op staal gemonteerd moet worden, kiest u beter voor slotbouten, zeskantbouten of inbusbouten.

Veel meubels hebben tegenwoordig een industriële look door dat ze zijn gemaakt van steigerbuis, dan is het heel handig om middels expanders de wielen in een stalen buis of steigerpijp te monteren. Op het filmpje hieronder kunt u zien hoe u dat eenvoudig zelf doet.

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops