Terug

Waar u op moet letten bij het aanschaffen van kruiwagenwielen

  • Friday 13 / 12 / 2019 0
Waar u op moet letten bij het aanschaffen van kruiwagenwielen

Gaat u dit voorjaar aan het werk in de tuin, dan is het altijd slim om uw kruiwagenwielen eens goed te controleren. Daar denkt u wellicht niet meteen aan, maar het is toch erg vervelend als u aan de slag wil en uw kruiwagenwiel lek blijkt te zijn. Constateert u dat dit inderdaad het geval is, dan kunt u gelukkig terecht bij WielenOutlet voor een nieuw kruiwagenwiel! Wij vertellen u ook graag waar u op moet letten wanneer u een nieuw kruiwagenwiel nodig hebt.

Een lekvrij kruiwagenwiel

Bij WielenOutlet kunt u dus optimaal terecht voor een nieuw kruiwagenwiel. Wanneer u een nieuw kruiwagenwiel gaat kopen, is het net zo slim om te kiezen voor een lekvrij wiel! Dan heeft u geen last meer van nare verrassingen wanneer u in het voorjaar weer aan de slag wil in de tuin. Maar hoe kan dat nu, een wiel dat niet lek kan gaan? Het lekvrije kruiwagenwiel is gemaakt van PU materiaal. Hierdoor is de complete band slijtvast en rijdt de kruiwagen comfortabel. Er zit dus geen lucht in dit wiel en daarom kan het ook niet lek gaan! 

Het wiel is inclusief as van 130, 150 of 195 millimeter zodat u altijd de juiste lengte vindt voor de uw kruiwagen. Daarnaast wordt deze geleverd inclusief M10-bouten waardoor het wiel direct te monteren is. Het wiel is voorzien van kogellagers voor een lage rolweerstand. De band heeft een hard loopvlak waardoor slijtage minimaal blijft en zachte wangen waardoor de demping optimaal is. Met deze wielen kunt u uw kruiwagen makkelijk volgooien met 150 tot 200 kilogram!

Hoe moet u het kruiwagenwiel vervangen?

Wanneer u merkt dat uw kruiwagenwiel lek is, kunt u natuurlijk proberen om deze te plakken zodat deze weer gebruikt kan worden. Echter blijkt dit vaak niet effectief. Wanneer het wiel zwaar belast wordt is de kans groot dat de band weer lek gaat. Daarom kunt u er beter voor kiezen om uw kruiwagenwiel te vervangen door een lekvrij wiel. Het vervangen van het kruiwagenwiel gaat erg makkelijk en wijst zich eigenlijk vanzelf. Bij ons kruiwagenwiel is alles geleverd wat u nodig hebt om het wiel snel te monteren en u kunt zo weer aan de slag!

Wat kost een kruiwagenwiel en waar kunt u dit aanschaffen?

Kruiwagenwielen hoeven helemaal niet duur te zijn. Toch is het verstandig dat u niet zomaar een wiel koopt dat lekker goedkoop is, want dan kunt u zomaar bedrogen uitkomen. Het wiel kan dan snel weer lek gaan en dan bent u weer terug bij af. Wanneer u kiest voor een lekvrij wie kunt u er een leven lang mee verder. Een goed lekvrij kruiwagenwiel is natuurlijk te koop bij WielenOutlet. U bestelt het gemakkelijk online en uw wiel wordt snel bij u thuisbezorgd.

 

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops