Terug

Wielen voor de horeca

  • Friday 13 / 12 / 2019 0
Wielen voor de horeca

Misschien denkt u er niet meteen aan, maar ook in de horeca worden veel wielen gebruikt. En waarvoor u ook wielen voor de horeca voor nodig hebt, u kunt ervoor terecht bij Wielen Outlet. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende wielen en adviseren u graag, ook over de juiste wielen voor toepassingen in uw horecazaak.

Wielen voor onder koelkast, fornuizen en ander apparatuur in de horeca

apparatenwielen. Deze zijn voorzien van beschermkappen waardoor stoffen van buitenaf er niet voor kunnen zorgen dat de wielen vastlopen. Daarnaast hebben de apparatenwielen ook een breder loopvlak waardoor ze een groter draagvermogen hebben en ze dus ook prima onder zwaardere apparaten gebruikt kunnen worden. 

Wanneer u echt zware apparatuur op wielen wil zetten, kunt u beter kiezen voor onze zwaarlastwielen. Dit zijn wielen die tot wel 3.000 kilogram draagvermogen per wiel hebben. Let erop dat u weet wat het gewicht van uw apparaat is, zodat u er de juiste wielen onder kunt plaatsen. Deel het gewicht door drie in plaats van door vier, want er is altijd een wiel dat wellicht niet alles draagt of een situatie waarbij het gewicht van het apparaat niet gelijk verdeeld wordt. 

Wielen voor onder serveerwagens en karren

Roomservice! Deze RVS serveerwagens rijden stiekem heel wat kilometers op een dag. En dat zorgt er natuurlijk voor dat de wielen slijten. Dan is het tijd voor nieuwe wielen! Daarvoor zijn onze nylon wielen een uitstekende keuze. Deze zijn hard en kunnen daardoor uitstekend over harde en vlakke ondergronden rijden, zonder dat ze lawaai maken. Er zijn verschillende nylon wielen beschikbaar. Let op de juiste combinatie tussen zwenk- en bokwielen om het winkelwagen effect te voorkomen; kies voor 2 bokwielen in combinatie met 2 zwenkwielen om zowel goed te kunnen manoeuvreren als recht te kunnen rijden!

Wielen onder meubilair in uw horecazaak

Niet alleen achter de schermen zijn wielen in de horeca handig, maar ook in het restaurant zelf! Elke avond met tafels schuiven om de juiste opstelling te krijgen, het geluid van stoelen die schuiven… Daar bent u zo vanaf met handige meubelwielen. Deze vindt u ook in alle soorten en maten bij Wielen Outlet!

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops